Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Contact

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Regelmatig worden panden geconfronteerd met inbraakschade. Een inbraak brengt veel teweeg: schade, financieel verlies en veel extra werk om de zaak weer op orde te brengen. Het nemen van inbraakpreventieve maatregelen is daarom noodzakelijk. Scorpions heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van mobiele beveiligingsdiensten, waaronder sleutelbeheer en alarmopvolging, controlerondes, en open- en sluitrondes.

Alarmopvolging

Scorpions biedt professionele alarmopvolging en sleutelbeheer waarbij veiligheid en volledigheid voorop staan. U hoeft hiermee zelf geen risico’s meer te lopen en bent verzekerd van een professionele en efficiënte opvolging van brand-, overval-, assistentie- en inbraakalarmen. Onze keyholdingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar met goed geschoolde en optimaal uitgeruste medewerkers. Onze voertuigen zijn voorzien van professionele sleutelbakken, netjes georganiseerd en veilig opgeborgen. Om de veiligheid van gevoelige informatie te waarborgen, zijn gedetailleerde gegevens over de locatie enkel te bereiken via een beveiligde smartphone. Bovendien maken onze medewerkers gebruik van de meest moderne communicatie-apparatuur en beschikken zij over gedegen kennis van diverse alarmsystemen en –procedures. Bij het aantreffen van een calamiteit zullen zij onmiddellijk de juiste instanties waarschuwen, zodat verdere schade tot een minimum beperkt wordt en mogelijke sporen bevroren worden voor een eventueel later sporenonderzoek. Zo nodig zijn wij dankzij een grote schil van flexibele parttimers en oproepkrachten in staat om snel op te schalen en extra medewerkers in te zetten.

Controlerondes

Onze surveillanten kunnen op vooraf afgesproken tijden een controleronde maken in en rond uw pand(en). Controlerondes zijn een ideale en relatief goedkope manier om de veiligheid van een locatie te verhogen. Door onaangekondigd een locatie te inspecteren worden mogelijke inbrekers afgeschrikt. De surveillanten van Scorpions zijn getraind in het herkennen van meer dan 100 potentieel gevaarlijke aspecten in en rondom een locatie, zoals losse ladders en te lichte sloten op buitendeuren. Deze bijzonderheden worden per nacht genoteerd en gecommuniceerd zodat er snel actie kan worden ondernomen.

Open- en sluitrondes

Het goed sluiten van een pand is meer dan alleen de ramen sluiten en het alarm aanzetten. Het is een kans om een grondige inspectie te doen van de veiligheid van de locatie. Net zo goed is de opening van een pand meer dan het openen van de deuren: het is een kans om een welkome omgeving te creëren en een laatste check of alles in orde is voor de dag begint. Onze surveillanten zijn getraind in het herkennen van ARBO-onvriendelijke en brandgevaarlijke situaties. Wanneer mogelijk lossen zij dit ter plaatse op; in andere gevallen zorgen zij dat de melding zo snel mogelijk bij de juiste afdeling terecht komt.

Borging reactietijden

Scorpions werkt met verschillende voertuigen in en rondom de regio Etten-Leur, Roosendaal en Breda die aangestuurd worden door onze centrale. Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de centrale welk voertuig het snelst bij de locatie kan zijn.

Wilt u een offerte?

Bel ons op 076-5022564 of vul ons offerteformulier in.